Η ομάδα του Ευ Ζειν.

Κατερίνα Ζάννα (Δασκάλα της yoga)

Η Κατερίνα Ζάννα είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, με μεταπτυχιακά στον «Αθλητικό Τουρισμό, Οργάνωση Δρώμενων, Χορός» και στην «Λειτουργική Διαχείριση Αθλητών και Ασκουμένων».

Την Yoga την γνώρισε το 1996 από την κ.Χατζηπαναγιώτου ως μέσο αποκατάστασης των τραυματισμών που υπέστη από τον πρωταθλητισμό της στο στίβο.

Ολοκλήρωσε τον 4ετή κύκλο σπουδών στο Ευ Ζειν, με εξειδίκευση στην θεραπευτική yoga, aerial yoga, στην βρεφική και παιδική yoga και στην yoga εγκυμοσύνης και από το 2005 εργάζεται ως δασκάλα YOGA στο Ευ Ζειν και σε διάφορους δήμους του Ν.Θεσ/νίκης.

Έχει εξειδικευτεί στην Aerial Yoga με πιστοποίηση Swaha κ Unnata Aerial Yoga ενώ παράλληλα εκπαιδεύει και δασκάλους στην aerial στο Ευ Ζειν από το 2012.

Η 20ετή διδακτική της εμπειρία με παιδιά (στο στίβο, στο σκι, στη Χ.Α.Ν.Θ., σε δήμους στο μαζικό αθλητισμό και στην Cheshire Academy στο Manchester της Αγγλίας σε παιδιά με ειδικές ανάγκες), καθώς και η εξειδικευμένη κατάρτιση στην Διαπολιτισμική Εκπαίδευση και στο πρόγραμμα Hanen- Teacher Talk του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ,τα πολλαπλά σεμινάρια μουσικοκινητικής στο Κρουστόφωνο, συνετέλεσαν στη διαμόρφωση της παιδικής Yoga που διδάσκει σε παιδιά ηλικίας 1-10 ετών.

Επιπλέον, εξειδικεύτηκε και διδάσκει βρεφική yoga (Birth Light Baby Yoga) και επαγγελματική βρεφική φροντίδα (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

Επίσης, διδάσκει Yoga για εγκύους από το 2010 (κ.Κονοβέση Άννα, πιστοποιημένη μαία κ δασκάλα Yoga) και εκπαιδεύει δασκάλους στη Yoga εγκυμοσύνης σε συνεργασία με την κ.Χατζηπαναγιώτου από το 2010.

Παράλληλα, έχει παρακολουθήσει πληθώρα εντατικών σεμιναρίων Anousara Yoga (Todd Tesen), μέθοδο Occam΄s Razor (Shiv Sharma), Nidra Yoga, καθώς επίσης συμμετείχε στο 1ο και στο 3ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο της Yoga μαζι με την σχολή του Ευ Ζειν.